Donație pentru Casa Calfelor. Lucrările continuă.

În perioada 7-9 ianuarie o delegație formată din Christoph Pfister, președintele Familiei Kolping Baar, arh. Jürg Müller-Winter președintele Familiei Kolping Weinfelden și Eduard Dobre au fost primiți de către Alfred Müller și soția sa Annelisse. În urma prezentării proiectului d-ul Alfred Müller s-a declarat decis să sprijine proiectul din Timișoara printr-o donație de 400.000 CHF.
Alfred Müller este un antreprenor de succes din Baar, cantonul Zug, care după ce a absovit școala profesională de zidar a înființat o firma în anul 1965, Alfred Müller AG. Astăzi, firma numără peste 200 de angajați fiind actică în domeniul imobiliar și a construcțiilor.
Această donație reprezintă de fapt încă o piatră de temelie alături de sfințirea primei pietre de temelie care a avut loc în data de 7 decembrie.
S-au turnat deja 200 mc de beton în fundații și se montează fier. Anul acest lucrările au fost reluate încă din data de 6 ianuarie, deși tempereaturile sunt cu minus constructorii susțin că este un timp excelent pentru montat oțel beton și confecționat cofraje.
În această lună a fost lansat și site-ul proiectului: casacalfelor.kolping.ro, realizat de către Bernadeta Ursan în cadrul stagiului de practică pe care l-a început în luna decembrie în cadrul biroului din Timișoara.